Kommende

Bildet kan inneholde: nese, kinn, smil, øyenbryn, øyevipper.
Tid og sted: 14. des. 2021 10:3014:00, Auditorium 7, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Silje Andresen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Skolens idealer og mangfoldige realiteter. Muligheter og begrensninger for læreres bruk av skjønn i undervisningen om kontroversielle temaer

Tidligere

Bildet kan inneholde: briller, briller, hår, smil, synsomsorg.
Tid og sted: 3. des. 2021 17:0019:30, Auditorium 2, Eilert Sundts Building / Zoom

Master of Geography Gail Hochachka will be defending her dissertation for the degree of Ph.D. (philosophiae doctor) at the Department of Sociology and Human Geography.

A Matter of Meaning: Integrating the Deeper Human Dimensions of Climate Change Adaptation to Support Transformations to Sustainability in a Global Coffee Value Chain

Bildet kan inneholde: person, klær, panne, nese, hår.
Tid og sted: 5. nov. 2021 10:3014:00, Auditorium 5, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Martin Arstad Isungset vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Family First? Genetics, within-family differences and social inequality

Bildet kan inneholde: briller, panne, nese, briller, ansikt.
Tid og sted: 15. okt. 2021 10:3014:00, Zoom Webinar og Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i statsvitenskap og internasjonale studier Laura Führer vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

"The Social Meaning of Skin Color": Interrogating the Interrelation of Phenotype/Race and Nation in Norway

Bildet kan inneholde: person, panne, nese, kinn, leppe.
Tid og sted: 30. juni 2021 13:0016:30, Zoom Webinar

Master i Europeiske og Amerikanske områdestudier Celina Myrann Sørbøe vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Neoliberal Fantasies, Favela Realities: Contentious politics of urban citizenship in pre-Olympic Rio de Janeiro

Bildet kan inneholde: kinn, leppe, smil, øyenbryn, øyevipper.
Tid og sted: 18. juni 2021 10:3014:00, Zoom Webinar

Master i sosiologi Rikke Iren Tokle vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

The Culture of Vaping and Meaning of E-cigarettes – A study unpacking experiences and patterns in Norway

Bildet kan inneholde: person, panne, nese, kinn, leppe.
Tid og sted: 23. apr. 2021 15:0017:30, Zoom Webinar

Cand.polit. i sosiologi Anne Margrethe Sønneland vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

'These trials are not easy, because they are against the state'. Victims' experiences with trials and individual economic reparations after serious violations of human rights in Argentina and Peru

Bildet kan inneholde: person, nese, kinn, smil, leppe.
Tid og sted: 9. apr. 2021 15:0018:00, Zoom Webinar

Master i sosiologi Janna Bergsvik vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Couples in context: Understanding family dynamics in Norway

Bildet kan inneholde: person, nese, leppe, kinn, frisyre.
Tid og sted: 15. jan. 2021 10:3014:00, Zoom Webinar

Master i statsvitenskap Stine Hesstvedt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

The Politics of Expert Advice: A Study of Governments’ Use of Policy Advisory Commissions in Norway, 1972-2018