Kommende

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, frisyre, øyenbryn.
Tid og sted: 16. apr. 2020 10:3014:00, Zoom

Master i statsvitenskap Hanne Cecilie Kavli vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Kontinuitet og endring. Familiepraksis og kvinners yrkesdeltakelse blant innvandrere i Norge

Tidligere

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, hake, øyenbryn.
Tid og sted: 3. apr. 2020 12:0015:30, Zoom

Master of Sociology Eviane Leidig will be defending her dissertation for the degree of Ph.D. (philosophiae doctor) at the Department of Sociology and Human Geography.

Reconfiguring nationalism: Transnational entanglements of Hindutva and radical right ideology

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, øyenbryn, frisyre.
Tid og sted: 27. jan. 2020 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i samfunnsgeografi og migrasjonsstudier Cathrine Talleraas vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Institutionalising transnationalism: The national welfare system’s encounter with people who lead transnational lives