Tidligere

Bildet kan inneholde: hår, eyewear, ansiktshår, hake, briller.
Tid og sted: 30. aug. 2019 10:3014:00, Auditorium 5, Eilert Sundts hus

Master of Science in Sociology Plamen Akaliyski will be defending his dissertation for the degree of Ph.D. (philosophiae doctor) at the Department of Sociology and Human Geography.

Cultural Diversity and Change in Post-Cold War Europe

Ola Røed Bilgrei
Tid og sted: 22. aug. 2019 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Ola Røed Bilgrei vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Drugs and Community on the Internet - A Study of Drug Trends, Risk Management and Trust in Online Drug Communities

Mette Strømsø
Tid og sted: 14. juni 2019 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

MPhil i utviklingsstudier med fordypning i geografi Mette Strømsø vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Beneath the waves of nationalism: How ordinary people living in Norway (re)produce the nation in everyday life

Tid og sted: 1. mars 2019 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i samfunnsgeografi Anne Bitsch vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Voldtektens geografi. En studie av den rettslige forvaltningen av seksuelt medborgerskap i Norge

Tid og sted: 8. feb. 2019 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Mag.art. i sosiologi Geir O. Rønning vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Staten og bankene. En komparativ analyse av to norskebankkriser i det 20. århundre, med fokus på statens krisehåndtering

Tid og sted: 25. jan. 2019 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Heidi Fischer Bjelland vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Facing Complexity. Police officers’ reasoning and response to human trafficking