Eilert Sundt 200-årsjubileum opptak

Lydopptak med PC-presentasjonene

13. september 2017 - 12.00-15:00 Eilert Sundts Hus, Auditorium 1 Informasjon om Arrangementet

Velkommen ved Nils Henrik M.Von der Fehr, dekan ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Last ned lydfil

Innledning ved Raino Malnes, professor ved Institutt for statsvitenskap, Det samfunnsvitenskapelige fakultet (ordstyrer).

Last ned lydfil

Forskning på tvers og på langs; Hva kan vi lære av Eilert Sundt i dag?  ved Marianne Lien, professor ved Sosialantropologisk institutt, Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Last ned mediefil

Cand.theol. Sundt og hans nye fag  ved kommunikasjonsrådgiver ved fakultetet Gro Lien Garbo

Del 2:

"Men natten er fri for enhver": Eilert Sundt om lidderlighet, dansefester og nattefrieri ved Willy Pedersen, professor ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Last ned mediefil

Sundt går digital ved Kristina Skåden, postdoktor og Bjørn Sverre Hol Haugen førsteamanuensis, begge ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk, Det humanistiske fakultet.

Film til slutt i Del 2, produsert av UiOs forskningsmagasin Apollon

Del 3:

Sundske bølger og ugifte samliv. Eilert Sundt som demograf og familiesosiolog ved Turid Noack, dr.philos og seniorforsker.

Last ned mediefil

Sundt som statistiker ved Einar Lie, professor ved Institutt for arkeologi, konservering og historie. Det humanistiske fakultet.

Publisert 12. sep. 2017 13:51 - Sist endret 25. okt. 2017 13:02