Hvordan sette Adobe Reader som standard program for PDF-filer

Windows 10 har satt Edge som standard leser for .pdf-filer. Hvis man vil endre dette til for eksempel Adobe Reader, så må brukeren aktivt godkjenne dette.

Hvis Adobe Reader ikke er installert, kan man installere Adobe Reader Touch fra Store.

Finn fram en pdf-fil på hjemmeområdet ditt. Høyreklikk på denne og velg:

"Open With" og deretter "Choose another app".

Open with - "Choose another app"

Velg nå Adobe Reader, og husk å hake av for "Always use this app to open .pdf files"

Publisert 17. nov. 2017 09:06 - Sist endret 6. des. 2017 11:32