Jitsi

Jitsi er en klient for chat og ip-telefoni, og kan brukes mot UiOs konferanserom og telefonsystem

Første gangen man starter Jitsi, bliir man bedt om å konfigurere kontoene:

Legg inn ditt brukernavn på både SIP og XMPP, etterfulgt av servernavnet, @sip.uio.no og @chat.uio.no

Trykk deretter "Sign in".

I neste vindu velger du File - "Add chat room".

I dialogboksen "Add chat room" velger du "List" nederst til venstre:

Add chat room

Nå får du opp en lise over alle konferanserom på UiO, søk etter det rommet du vil delta i og dobbeltklikk på det.

@conference.chat.uio.no

Bekreft at du ønsker rommet med å trykke "Join"

Bekreft rom

Publisert 12. feb. 2018 10:36 - Sist endret 12. feb. 2018 10:37