SAI høyt oppe på internasjonal ranking

Fagmiljøet på Sosialantropologisk institutt er plassert på 32. plass i verden.

QS World University Ranking på fag og fagområde 2018 ble offentliggjort denne uken. Antropologi er det faget på UiO som har høyest rangering med en 32. plass. Det er en framgang fra 37. plass i 2017.

Knut Gunnar Nustad

- Det er selvsagt svært gledelig å bli rangert så høyt. Dette skyldes innsatsen til en engasjert og dyktig stab som jobber hardt med undervisning og forskning på SAI, sier instituttleder Knut Gunnar Nustad.

Han er ekstra glad for at SAI den siste tiden har rekruttert flere nye og flinke medarbeidere, i tillegg til den dyktige staben som allerede jobber på instituttet.

Professor Nils-Henrik M von der Fehr er dekan ved det samfunnsvitenskapelige fakultet og veldig glad for at fagmiljøene hevder seg internasjonalt.

- Jeg vil gratulere alle på SAI. Godt jobbet og fullt fortjent!

QS bruker fire indikatorer i rangeringen: Akademisk omdømme, omdømme blant arbeidsgivere, siteringer og H-index (antall publiserte artikler og antall siteringer).

Publisert 9. mars 2018 09:15 - Sist endret 9. mars 2018 12:38