Telenor søker studenter til forskerkonkurranse

SAI og Telenor samarbeider om en digital forskerkonkurranse for studenter. Bli med og vinn premier for 10 000 kroner og en dag på jobb hos Telenor, og oppdag hvordan antropologi kan brukes i arbeidslivet.

Temaet for konkurransen er kommunikasjon innen norske familier, det vil si hvordan de kommuniserer med hverandre, hvilke digitale verktøy de bruker, hvordan de organiserer hverdagen sin osv.

For å delta i konkurransen må deltakerne levere et forslag innen 1. februar, som skal vurderes av SAI og Telenor. Alle finalistene vil få veiledning fra SAI og Telenor og har en måned på seg til å fullføre forskningsprosjektet.

Deltakerne velger selv sitt forskningsspørsmål så lenge det dreier seg om temaet «kommunikasjon innen norske familier». Spørsmålet må være forankret i antropologisk teori og metode.

Publisert 8. des. 2016 12:21 - Sist endret 15. mars 2017 10:52