Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig 2017: Professor Nefissa Naguib

Praktisk tilrettelegger: Mette K. Stenberg

Kommende 5 dager

i dag feb.
Tid og sted: 21. feb. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Anne Meneley, Professor at Department of Anthropology, Trent University, Canada.

The seminar is followed by informal gathering, at which refreshments are served. All are welcome!

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 21. mars 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Carolyn M. Rouse, Professor and Chair of the Department of Anthropology and the Director of the Program in African Studies at Princeton University, New Jersey, USA.

The seminar is followed by Informal gathering, at which refreshments are served. All are welcome!

Tid og sted: 4. apr. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Bodil Selmer, Associate Professor at Department of Anthropology, School of Culture and Society, Aarhus University.

Tid og sted: 11. apr. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Jenny White, Professor at  Institute for Turkish Studies, Stockholm University.

Tid og sted: 18. apr. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Paul Gilroy, Professor of American and English Literature, Kings College London.

Tid og sted: 2. mai 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Kari Telle, Senior Researcher in the Centre on Law and Social Transformation, Chr. Michelsen Institute in Bergen.