Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig 2017: Professor Nefissa Naguib

Praktisk tilrettelegger: Mette K. Stenberg

Kommende arrangementer

Tid og sted: 29. aug. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Professor João de Pina-Cabral, School of Anthropology and Conservation, University of Kent.

The seminar is followed by informal gathering, at which refreshments are served. All are welcome!

Tid og sted: 5. sep. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Marcia C. Inhorn, the William K. Lanman Jr. Professor of Anthropology and International Affairs in the Department of Anthropology at Yale University.

Tid og sted: 19. sep. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Professor Ilana Feldman, Department of Anthropology, The George Washington University

Tid og sted: 26. sep. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Professor Cris Shore, Department of Anthropology, University of Auckland.

Tid og sted: 10. okt. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Fida Adely, Academic Director for the  Arab Studies Program, Georgetown University.