Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig 2017: Professor Nefissa Naguib

Praktisk tilrettelegger: Mette K. Stenberg

Kommende arrangementer

Tid og sted: 25. okt. 2017 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Welcome to a departmental seminar featuring Adam Douglas Evelyn Reed, Head of Department-Social Anthropology, University of St. Andrews, Scotland.

After the seminar, coffee and snacks are served in our lunch room. The event is open to all, no registration required.

Tid og sted: 15. nov. 2017 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Welcome to a departmental seminar featuring Matthew C. Gutmann, Director of Brown International Advanced Research Institutes, Brown University, US.

Tid og sted: 22. nov. 2017 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Welcome to a departmental seminar featuring Daniel Miller, Professor of Anthropology at University College London.

Atttention: The Faculty of Social Sciences has invited Professor Miller for the Autumn 2017 Eilert Sundt lecture on 21 November.

Tid og sted: 6. des. 2017 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Welcome to a departmental seminar featuring Dr Salma Siddique, Programme Director of Counselling and Psychotherapy, School of Education, University of Aberdeen.