Women in sink

Sosialantropologisk institutt og Universitetsbibliotek samarbeider om å vise etnografisk film på biblioteket. Dette er dokumentarer som har allmenn interesse, og filmvisningene er åpne for alle.

Filmseriens fokus dette semesteret er: "The traveling Object. How does objects from different parts of the world reveal why and how they matter to the people around them?"

Onsdag 11.10 kl. 18.00: Women in Sink (Israel / Palestine)

Regissør: Iris Zaki

Shampoo is a central object in this movie on customer relationship and everyday chats in the hair salon “Fifi’s” in the middle of the Israeli town Haifa. Fifi’s is owned by two Christian Arab women and is frequented by Jewish and Arab women alike. Zaki’s “Women in Sink” captures Israeli Arab women in a beautifully simple moment of hair washing.

Uglebo og U1 veksler på å ha pop up-bar med salg av forfriskninger. Filmkveldene er åpne for alle, og helt gratis.

Filmene blir vist i HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus (Universitetsbiblioteket). Det vil bli skiltet godt utenfor og i biblioteket hver gang.

Publisert 8. sep. 2017 10:04 - Sist endret 8. sep. 2017 10:04