Exit zero: An industrial family story

Sosialantropologisk institutt og Universitetsbibliotek samarbeider om å vise etnografisk film på biblioteket. Dette er dokumentarer som også har allmenn interesse, og filmvisningene er åpne for alle!

Filmseriens fokus dette semesteret er: "The traveling Object. How does objects from different parts of the world reveal why and how they matter to the people around them?"

Onsdag 13.9 kl. 18.00: Exit Zero. An Industrial Family Story (USA 2015, 90 minutter)

Regissører: Christine Walley and Chris Boebel

Exit Zero tells a personal story of the lasting social and environmental impacts of “deindustrialization” and the key role it has played in expanding class inequalities in Chicago’s outskirts. Steel lies at the centre of her analysis. Christine Walley traces her own family’s (hi)stories and offers an intimate account of the changing class landscape of the United States and the uncertain future faced by the working class in the Midwest.

Mer informasjon om filmen her

Uglebo og U1 veksler på å ha pop up-bar med salg av forfriskninger. Filmkveldene er åpne for alle, og helt gratis!

Filmene blir vist i HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus (Universitetsbiblioteket). Det vil bli skiltet godt utenfor og i biblioteket hver gang.

Publisert 8. sep. 2017 09:34 - Sist endret 8. sep. 2017 09:34