Podcast med Thomas Hylland- Eriksen: - Antropologien har gjort meg til et helere menneske

- Antropologien er et komplett fag, som rommer alt det menneskelige. Akkurat som god litteratur, lærer antropologien deg å sette deg i den annens sted og forteller deg at ting kunne vært helt annerledes, sier professor ved Sosialantropologisk institutt, Thomas Hylland Eriksen.

Last ned mediefil

Han er den eneste som har mottatt både formidlingsprisen og forskningsprisen ved Universitetet i Oslo. I denne podcasten forteller Thomas Hylland Eriksen -   i samtale med kommuniksjonsrådgiver Gro Lien Garbo-  om veien sin inn i faget som ung student - og om hvorfor han stadig brenner både for antropologien og for tverrfagligheten.

Publisert 21. des. 2017 14:16 - Sist endret 21. des. 2017 14:27