Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

Arrangementer

• childrens-faces Eilert Sundt jubileumsforelesning 2017: "Good childhoods are smart investments" 22. aug. 2017 14:15

Gode barndommer er starten på et godt liv og dermed en uhyre viktig samfunnsinvestering, mener Terrie Moffitt, som er professor i psykologi.

• Departmental seminar: Salma Siddique 30. aug. 2017 14:15

Welcome to a seminar featuring Dr Salma Siddique, Department of Education, University of Aberdeen.

Title and abstract will follow in due course.

After the seminar, coffee and snacks are served in our lunch room. The event is open to all, no registration required.

• webbanner-740px-v8 Jubileums-seminar: Eilert Sundt i 200 år 13. sep. 2017 12:00

Eilert Sundt var folkelivsskildrer og vitenskapsmann. Han har gitt navnet til Eilert Sundts hus, som rommer de fleste fagene ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet. Vi feirer 200-årsjubileet med en faglig stormønstring av Eilert Sundts betydning historisk og i dag. Det blir underholdning, mat og drikke.