Publisert 11. sep. 2017 09:37

Kjell Tore Hovik mottok prisen for Årets doktorgrad under Den norske psykologikongressen. Han disputerte ved PSI med sin avhandling om angst og depresjon hos barn med Tourettes Syndrom (TS).

Publisert 23. aug. 2017 08:37

Professor Jutta Joormann, og hennes kolleger ved Yale University, har i en rekke eksperimenter påvist hvordan kognitive prosesser og mekanismer kan være med på å utvikle og opprettholde depressive symptomer. Nå skal hun samarbeide med NORSMAN (OUS) og Psykologisk institutt ved UiO.

Første dag. En spent Jostein Holmgren på vei mot konferensesenteret. Foto: Peder Isager.
Publisert 25. apr. 2017 08:45

To PSI-studenter presenterte bacheloroppgaven sin på stor internasjonal forskningskonferanse. Her er deres historie:

Publisert 24. apr. 2017 08:45

Psykologisk institutt holdt nylig frokostseminar om depresjon i anledning Verdens helsedag 2017. Her er presentasjonene.

Studentrevyen "Lystløgn - making revy great again" lages av Revygruppen Morrari. Foto: Rune Braaten
Publisert 21. mars 2017 15:11

Revygruppa Morrari har levert nok en solid og sprudlende revy, skriver publikummer Guro Øiestad. ”Lystløgn – making revy great again”, ble vist lørdag 18.mars for fullsatt sal, mye jubel og stående applaus.

Gruppen til profesjonsstudent Mathias Frøyhaug (t.v.). Foto: Hege Christensen/ UiO
Publisert 24. jan. 2017 12:54

To profesjonsstudenter ved Psykologisk institutt har deltatt på en ny praksispilot, som samler studenter fra de ulike helseprofesjonsutdannelsene ved Universitetet i Oslo i ett helseteam.