Aktuelle saker

Kamilla Steinnes
Publisert 9. nov. 2017 16:56

- Omsorgsbehovet i oss vekkes til live av søte dyr. Følelsene er faktisk like sterke hos noen som å se en far bli gjenforent med datteren sin etter lang tid, sier Kamilla Knutsen Steinnes ved Psykologisk institutt og vinner av årets Våg å Vite-pris i kategorien psykologi.

Publisert 5. nov. 2017 15:18

No opnar klinikkdrifta på Psykologisk institutt igjen. – Både studentar og klientar vil merka nokre endringar, seier overordna klinikkleiar, Margrethe Seeger Halvorsen.

Publisert 2. nov. 2017 17:19

– Eg  er svært glad for at me får opna klinikkane. Det seier Karethe Hustad Hansen, som er leiar for fagutvalet til profesjonsstudentane på Psykologisk institutt, i ein kommentar til at klinikkdrifta tar til igjen på måndag.

Publisert 31. okt. 2017 16:45

Måndag gjenopnar klinikken på Psykologisk institutt. Det opplyser UiO i dag.

– Eg er veldig glad for det, seier instituttleiar Pål Kraft.

Publisert 27. okt. 2017 04:00

– I ettertid er eg einig i avgjerda til universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe om å stengja klinikken på Psykologisk institutt. Men då det blei bestemt, syntest eg det var å overreagera. Det vedgår instituttleiar Pål Kraft ved Psykologisk institutt. Håpet er at klinikken kan opnast igjen i neste veke.