Aktuelle saker

Første dag. En spent Jostein Holmgren på vei mot konferensesenteret. Foto: Peder Isager.
Publisert 25. apr. 2017 08:45

To PSI-studenter presenterte bacheloroppgaven sin på stor internasjonal forskningskonferanse. Her er deres historie:

Publisert 24. apr. 2017 08:45

Psykologisk institutt holdt nylig frokostseminar om depresjon i anledning Verdens helsedag 2017. Her er presentasjonene.

Publisert 18. apr. 2017 12:47

Søk UiO:Livsvitenskap om støtte til internasjonalisering, praksisplasser i livsvitenskapsindustrien, konferanser og andre arrangementer. Alle utlysningene har søknadsfrist 1. juni 2017.

Camilla Knutsen Steinnes foran skjermen
Publisert 29. mars 2017 12:47

Ordningen Erasmus+ har nylig åpnet opp for å gi stipend til studenter som vil  praksis i Europa etter studiene. Kamilla Knutsen Steinnes er den første som har fått stipendiet på fakultetet.

Publisert 22. mars 2017 13:41

Alt ligger til rette for at det kan oppstå minneverdig søt musikk på livsvitenskap i lunsjen 29. mars. Ta med matpakka til Realfagsbiblioteket, og hør om fremragende hjerneforskning innen flere ulike fag. Du møter blant andre musikkviter Alexander Jensenius som nylig ble tildelt et senter for fremragende forskning.