Aktuelle saker

Publisert 11. sep. 2017 09:37

Kjell Tore Hovik mottok prisen for Årets doktorgrad under Den norske psykologikongressen. Han disputerte ved PSI med sin avhandling om angst og depresjon hos barn med Tourettes Syndrom (TS).

Publisert 6. sep. 2017 11:42

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen kom i dag til UiO med lovnad om en oppstartsbevilgning til nytt livsvitenskapsbygg.

Publisert 25. aug. 2017 15:43

Professor Gail Goodman blir æresdoktor ved Psykologisk institutt, for sitt livslange arbeid for barns rettigheter og velferd.

Publisert 23. aug. 2017 08:37

Professor Jutta Joormann, og hennes kolleger ved Yale University, har i en rekke eksperimenter påvist hvordan kognitive prosesser og mekanismer kan være med på å utvikle og opprettholde depressive symptomer. Nå skal hun samarbeide med NORSMAN (OUS) og Psykologisk institutt ved UiO.

Stipendiat Janis Heinrich Zickfeld går sammen med sin veileder, Thomas Schubert, nye publiseringsveier. Foto: Svein Harald Milde
Publisert 8. aug. 2017 11:24

Forskere ved PSI har prøvd ut en ny publiseringsmodell, som gjør det lettere å publisere uansett hva resultatene viser.