Aktuelle saker

Førsteamanuensis Inger Skjelsbæk
Publisert 14. des. 2017 12:30

Stortinget har valgt Inger Skjelsbæk til varamedlem i Den norske Nobelkomiteen. Nominasjonen kom fra Sosialistisk Venstreparti.

Publisert 7. des. 2017 10:00

SPARK Norway er et toårig innovasjonsprogram for å videreutvikle ideer fra helserelatert livsvitenskap, slik at de kommer pasienter og samfunn til gode. Forskere ved UiO og forskergrupper ved OUS eller Ahus med UiO-tilknytning kan søke UiO:Livsvitenskap om å bli tatt opp i programmet.

Professor Kristine Beate Walhovd (t.v.) har gått helt til topps i en storpott fra Det europeiske forskningsrådet (ERC). Her er hun sammen med ledelsen i LCBC, René Westerhausen og mannen Anders Fjell, som også har fått to tildelinger
Publisert 4. des. 2017 09:42

Professoren høster sitt andre prestisjestipend fra EU. I Norge har bare fem personer klart dette før og en av dem er også fra PSI.

Kamilla Steinnes
Publisert 9. nov. 2017 16:56

- Omsorgsbehovet i oss vekkes til live av søte dyr. Følelsene er faktisk like sterke hos noen som å se en far bli gjenforent med datteren sin etter lang tid, sier Kamilla Knutsen Steinnes ved Psykologisk institutt og vinner av årets Våg å Vite-pris i kategorien psykologi.

Publisert 5. nov. 2017 15:18

No opnar klinikkdrifta på Psykologisk institutt igjen. – Både studentar og klientar vil merka nokre endringar, seier overordna klinikkleiar, Margrethe Seeger Halvorsen.