Aktuelle saker

Publisert 3. feb. 2017 15:24

Kunnskapsdepartementet har avslått UiOs søknad om å opprette en egen kvote for menn på profesjonsstudiet i psykologi.

Publisert Jan. 31, 2017 12:08 PM

​Inger Skjelsbæk, Associate Professor at the Department of Psychology, has been appointed Visiting Fellow at the Centre for Women, Peace and Security  at the London School of Economics.

Publisert Jan. 26, 2017 08:30 AM

Our kick-off meeting in Brussels has been successfully accomplished. As coordinator of the consortium, the Center for Lifespan Changes in Brain and Cognition at the University of Oslo invited all project partners to a three-day-meeting at the EU headquarter.

Gruppen til profesjonsstudent Mathias Frøyhaug (t.v.). Foto: Hege Christensen/ UiO
Publisert 24. jan. 2017 12:54

To profesjonsstudenter ved Psykologisk institutt har deltatt på en ny praksispilot, som samler studenter fra de ulike helseprofesjonsutdannelsene ved Universitetet i Oslo i ett helseteam.

Publisert 12. jan. 2017 11:05

Peter Scharff Smith og Nora Sveaass har vært med på utarbeidelsen av en rapport om isolasjonsfengslingens skadevirkninger. Rapporten skal presenters i forbindelse med en ankesak i USAs høyesterett.