Aktuelle saker

Publisert 22. mars 2017 13:41

Alt ligger til rette for at det kan oppstå minneverdig søt musikk på livsvitenskap i lunsjen 29. mars. Ta med matpakka til Realfagsbiblioteket, og hør om fremragende hjerneforskning innen flere ulike fag. Du møter blant andre musikkviter Alexander Jensenius som nylig ble tildelt et senter for fremragende forskning.

Studentrevyen "Lystløgn - making revy great again" lages av Revygruppen Morrari. Foto: Rune Braaten
Publisert 21. mars 2017 15:11

Revygruppa Morrari har levert nok en solid og sprudlende revy, skriver publikummer Guro Øiestad. ”Lystløgn – making revy great again”, ble vist lørdag 18.mars for fullsatt sal, mye jubel og stående applaus.

Publisert Feb. 28, 2017 11:40 AM

The number of international researchers at the Department of Psychology has reached one third of the total number of scientific staff.

Publisert 3. feb. 2017 15:24

Kunnskapsdepartementet har avslått UiOs søknad om å opprette en egen kvote for menn på profesjonsstudiet i psykologi.

Publisert 1. feb. 2017 08:19

Vitenskapelig ansatte og studenter ved UiO kan søke UiO:Livsvitenskap om midler til delfinansiering av åpne arrangementer som er i tråd med satsingens strategi. Neste søknadsfrist er 1. juni 2017.