Aktuelle saker

• jentepsykologi-nett UiO får ikke opprette guttekvote 3. feb. 2017 15:24

Kunnskapsdepartementet har avslått UiOs søknad om å opprette en egen kvote for menn på profesjonsstudiet i psykologi.

• ingeskj Skjelsbæk appointed Visiting Fellow at London School of Economics 31. jan. 2017 12:08

​Inger Skjelsbæk, Associate Professor at the Department of Psychology, has been appointed Visiting Fellow at the Centre for Women, Peace and Security at the London School of Economics.

• dsc_0079 Successful LifeBrain kick-off meeting 26. jan. 2017 08:30

Our kick-off meeting in Brussels has been successfully accomplished. As coordinator of the consortium, the Center for Lifespan Changes in Brain and Cognition at the University of Oslo invited all project partners to a three-day-meeting at the EU headquarter.

• sampraks-mathias-gruppe Fremtidens helseteam i praksis 24. jan. 2017 12:54

To profesjonsstudenter ved Psykologisk institutt har deltatt på en ny praksispilot, som samler studenter fra de ulike helseprofesjonsutdannelsene ved Universitetet i Oslo i ett helseteam.

• seal_of_the_united_states_supreme_court Førsteamanuenser ved Universitetet i Oslo påvirker USAs høyesterett 12. jan. 2017 11:05

Peter Scharff Smith og Nora Sveaass har vært med på utarbeidelsen av en rapport om isolasjonsfengslingens skadevirkninger. Rapporten skal presenters i forbindelse med en ankesak i USAs høyesterett.