Aktuelle saker

• psykologisk-institutt-2 Psykologi mest populært på UiO 19. apr. 2018 11:46

Profesjonsstudiet i psykologi er det mest populære faget på Universitetet i Oslo. Det har 17 førstevalgssøkere for hver plass, viser søkertallene fra Samordna opptak.

• livsvitenskapsbygget-moller Simon G. Møller blir direktør for UiO:Livsvitenskap 19. apr. 2018 10:32

Etter to utlysningsrunder har UiO nå tilsatt ny direktør for UiO:Livsvitenskap.

• vilde-joakim Studenter innfører psykisk helse i skolene 23. mars 2018 10:46

Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge (POFU) fikk nylig tre øremerkede millioner fra Helse- og omsorgskomiteen, for å drive forebyggingsarbeid i ungdomsskolene.

• hysj Rebellrevy på høyt nivå 22. mars 2018 12:56

Revygruppa Morrari har levert nok en forestilling med vidd og humor, skriver Guro Øiestad. ”Stilleleken” ble vist lørdag 17.mars for fullsatt sal, jubel og stående applaus.

• psykologisk-institutt-2 Klinikkane blir ved Psykologisk institutt 13. mars 2018 16:21

Studentklinikkane for vaksne blir verande ved Psykologisk institutt. Det vedtok universitetsstyret i dag.