Aktuelle saker

• vaagaavite_psi Derfor elsker vi søte dyr 9. nov. 2017 16:56

- Omsorgsbehovet i oss vekkes til live av søte dyr. Følelsene er faktisk like sterke hos noen som å se en far bli gjenforent med datteren sin etter lang tid, sier Kamilla Knutsen Steinnes ved Psykologisk institutt og vinner av årets Våg å Vite-pris i kategorien psykologi.

• margrethe-seeger-halvorsen-1 Ho skal losa klinikkdrifta på psykologi inn i trygt farvatn 5. nov. 2017 15:18

No opnar klinikkdrifta på Psykologisk institutt igjen. – Både studentar og klientar vil merka nokre endringar, seier overordna klinikkleiar, Margrethe Seeger Halvorsen.

• karethe-hustad-hansen-psykologi Glad for at klinikkdrifta på psykologi opnar igjen 2. nov. 2017 17:19

– Eg er svært glad for at me får opna klinikkane. Det seier Karethe Hustad Hansen, som er leiar for fagutvalet til profesjonsstudentane på Psykologisk institutt, i ein kommentar til at klinikkdrifta tar til igjen på måndag.

• psykologisk-institutt-2 Klinikkdrifta på psykologi opnar igjen på måndag 31. okt. 2017 16:45

Måndag gjenopnar klinikken på Psykologisk institutt. Det opplyser UiO i dag.

– Eg er veldig glad for det, seier instituttleiar Pål Kraft.

• pal-kraft-20 Instituttleiar Pål Kraft: Var skeptisk til å stengja klinikken på psykologi 27. okt. 2017 04:00

– I ettertid er eg einig i avgjerda til universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe om å stengja klinikken på Psykologisk institutt. Men då det blei bestemt, syntest eg det var å overreagera. Det vedgår instituttleiar Pål Kraft ved Psykologisk institutt. Håpet er at klinikken kan opnast igjen i neste veke.

I media