Aktuelle saker

• livsvitenskap_kollasj_660 Flere utlysninger fra UiO:Livsvitenskap – søknadsfrist 1. juni 18. apr. 2017 12:47

Søk UiO:Livsvitenskap om støtte til internasjonalisering, praksisplasser i livsvitenskapsindustrien, konferanser og andre arrangementer. Alle utlysningene har søknadsfrist 1. juni 2017.

• steinnes-forsker-studerer-660 Nytt stipend til praksis i Europa etter studiene 29. mars 2017 12:47

Ordningen Erasmus+ har nylig åpnet opp for å gi stipend til studenter som vil praksis i Europa etter studiene. Kamilla Knutsen Steinnes er den første som har fått stipendiet på fakultetet.

• illustrasjon_livsvitenskap_i_lunsjen_mars_2017 Søt musikk på livsvitenskap i lunsjen? 22. mars 2017 13:41

Alt ligger til rette for at det kan oppstå minneverdig søt musikk på livsvitenskap i lunsjen 29. mars. Ta med matpakka til Realfagsbiblioteket, og hør om fremragende hjerneforskning innen flere ulike fag. Du møter blant andre musikkviter Alexander Jensenius som nylig ble tildelt et senter for fremragende forskning.

• lystlogn Yes, they can! 21. mars 2017 15:11

Revygruppa Morrari har levert nok en solid og sprudlende revy, skriver publikummer Guro Øiestad. ”Lystløgn – making revy great again”, ble vist lørdag 18.mars for fullsatt sal, mye jubel og stående applaus.

• international-staff-psi The International Impact 28. feb. 2017 11:40

The number of international researchers at the Department of Psychology has reached one third of the total number of scientific staff.