Profiler

Publisert 13. jan. 2012 14:39

PhD Ole André Solbakken har undersøkt følelsenes betydning for vår psykiske helse, hvor bevisste vi er våre egne følelser og hvordan dette slår ut i mellommenneskelige problemer.

Publisert 23. nov. 2011 15:46

PhD Jan Egil Nordvik har fulgt en slagpasient som gjennomgikk flere perioder med intensiv kognitiv trening på datamaskinen. Det gav resultater.

Publisert 14. okt. 2011 15:48

PhD Ragnhild Eek Brandlistuen har undersøkt om barn med medfødt hjertefeil trenger spesiell oppfølging, samt om barn med hjertefeil har større risiko for utviklingsavvik enn andre barn i sine første leveår.

Publisert 28. sep. 2011 11:35

Dette har PhD Marit Råbu studert i doktorgradsavhandlingen: Relational development in psychotherapy from beginning to end. Connecting structural and interpersonal aspects.

Publisert 16. sep. 2011 13:27

Det har PhD Linn Toril Fikke undersøkt i sin doktorgradsavhandling: Non-Suicidal Self-Injury in Adolescents: Executive Functions and the Role of Serotonin in Impulsivity.

Publisert 5. sep. 2011 11:05

Master of Science in Psychology Aslak Fyhri avla nylig sin doktorgrad (dr.philos) med avhandlingen: «Sound reactions? Modelling the influence of socioeconomic status, noise annoyance, noise sensitivity and sleeping problems in subjective health complaints and cardiovascular disease.»

Publisert 24. aug. 2011 15:45

Cofounder of the Society for Psychotherapy Research and initiator of The International Study of the Development of Psychotherapists, Professor David Orlinsky, will give an honorary degree acceptance speech entitled “The Psychotherapeutic Relationship, Personal Life, and Modern Culture".

Publisert 14. juli 2011 12:49

Cand.psychol. Pia Lyche har nylig avlagt sin doktorgrad med avhandlingen: ”Neuropsychological Functions in Unipolar Major Depression With and Without Co-morbid Anxiety”.

Publisert 29. juni 2011 15:44

Kristin S. Heiervang har nylig avlagt sin doktorgrad med avhandlingen “In utero radiation exposure and cognitive function: a study of Norwegians exposed prenatally to Chernobyl fallout”.

Publisert 21. jan. 2011 15:10

Katrina Roen er førsteamanuensis ved Psykologisk institutt, og forsker blant annet på kjønn og seksualitet.