Våg å vite

våg å vite banner

Våg å vite-prisen gis til masteroppgaver som kombinerer høy faglig kvalitet med mot til å utfordre etablerte sannheter i samfunnet.

Tidligere

Våg å vite banner
Tid og sted: 9. nov. 2017 15:00 - 16:00, I foajeen foran auditoriene i Eilert Sundt hus

Våg å vite-prisen 2017 går til fire masterstudenter, som har utfordret etablerte sannheter og levert oppgaver av høy kvalitet. Velkommen til prisutdeling, sang og forfriskninger.

Tid og sted: 17. nov. 2016 15:00 - 16:00, I foajeen foran auditoriene i Eilert Sundt hus

Våg å vite-prisen 2016 går til fire masterstudenter, som har utfordret etablerte sannheter og levert oppgaver av høy kvalitet. Velkommen til prisutdeling, sang og forfriskninger.

Banner Våg å vite og SV- fakultetet
Tid og sted: 26. okt. 2015 15:00 - 16:00, Foajeen, Eilert Sundts hus

Våg å vite-prisene går til fire studenter ved SV-fakultetet, som ihar utfordret etablerte sannheter i masteroppgavene sine. Det blir taler fra universitets- og fakultetsledelsen, utdeling av 10 000 kroner til hver vinner, minikonsert, mat og drikke.

Tid og sted: 11. des. 2014 15:00 - 16:00, foajeen i Eilert Sundts hus

Våg å vite-prisene tildeles fire masterstudenter ved SV-fakultetet for oppgaver som utfordrer etablerte sannheter og som er av høy kvalitet. Det blir kanapeer, drikke og minikonsert med bandet "Lady Moscow".