Sentralbanksjefen møter studentene

Sentralbanksjef Øystein Olsen kommer tradisjonen tro til Blindern for å holde årstalen sin for studentene. Det blir også studentkonkurranse og miniforedrag om et aktuelt tema. Og mingling, mat og drikke.

For sjette år på rad kommer Øystein Olsen til Blindern for å møte studentene.(Foto: Norges bank)

Det er sjette år på rad at sentralbanksjefen kommer til Blindern for å holde en tilpasset versjon av årstalen. Studenter både fra Universitetet i Oslo (UiO) , Handelshøyskolen BI, Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og andre institusjoner er velkomne.

Program:

Kåring av vinnere av case-konkurranse: Norges bank arrangerer en case-kokurranse for studenter tidligere samme morgen.

Miniforedrag: Hverdagen som forvalter av Norges Banks valutareserver av Camilla Viland, porteføljeforvalter i Norges Bank.

Sentralbanksjefens tale: Øystein Olsen holder årstalen for studentene.

Spørsmål: Det blir mulig å stille spørsmål til sentralbanksjef Øystein Olsen etter årstalen også i år.

Begrenset antall plasser i Auditorium 1. Møt i god tid. Dørene stenges kl. 10.15.

Servering av lunsj til alle kl 12

Arrangementet streames her.