Sist endret 10. sep. 2013 23:09 av Anders Ravik Jupskås

Lecture by Laurence Whitehead (Oxford University), who is an expert on British Politics. Comments by the author of "Skyggebilder av Storbritannia" (Cappelen Damm, 2013), Øivind Bratberg (University of Oslo).

Sist endret 5. nov. 2013 15:20 av Anders Ravik Jupskås

Hvorfor bør det offentlige Norge lære av norske veteraner? Forsvarets veteraninspektør, generalmajor Robert Mood kommer til årets siste Frokost med Bernt.

Sist endret 5. nov. 2013 15:21 av Anders Ravik Jupskås

"Er Eichmanns ondskap 'banal'?", spør Bernt Hagtvet på denne frokosten. Han vil - i lys av Hannah Arendts filosofi - diskutere ondskapens plass i totalitære diktaturer. Arne Johan Vetlesen, professor i filosofi, vil deretter dykke ned i de grusomme erfaringene fra folkemordet i Rwanda og i tidligere Jugoslavia.

Sist endret 5. nov. 2013 15:21 av Anders Ravik Jupskås

SV-fakultetet fyller 50 år, det er valgkamp, og det er på tide å diskutere norsk utenrikspolitikk. Hva kjennetegner norsk utenrikspolitikk og hvilke dilemmaer står et lite land som Norge ovenfor i en stadig mer globalisert verden? Utenriksministeren Espen Barth Eide (Ap) innleder, mens professorene Janne Haaland Matlary og Helge Hveem kommenterer.

Sist endret 5. nov. 2013 15:21 av Anders Ravik Jupskås

Innledning ved Dr. Vemund Aarbakke, førsteamanuensis ved Institutt for statsvitenskap, Det aristoteliske universitetet i Thessaloniki.