PROTOKOLL FRA MØTE I INSTITUTTSTYRET 05.09.2017

 

Til stede: Anne Julie Semb, Jostein Askim, Elin Haugsgjerd Allern, Olav Schram Stokke, Tora Skodvin, Tarald Laudal Berge, Guro Schmidt Øvregard, Thyra Askevold, Sverre Skre Aarønæs.

Referent: Ida Weseth Bjøru

 

Godkjenning av saksliste og eventuelle spørsmål om habilitet i saker som skal behandles. Oppfølging av saker som tidligere har vært behandlet i styret (muntlig orientering ved instituttleder).

Sakslisten ble godkjent. Det ble ikke reist spørsmål om habilitet.

 

Saksliste

 

21/2017 Vedtakssak: Ny behandling av innstilling til stilling som førsteamanuensis (SKO 1011) innen internasjonal politikk

Vedtak:

Instituttstyret innstiller Tore Wig til stilling som førsteamanuensis (SKO1011) innen internasjonal politikk ved Institutt for statsvitenskap. Dersom Wig skulle takke nei til stillingen, går tilbudet videre til innstilte nummer to. Det forutsettes at de i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger frem dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført. Det forutsettes at Genovese lærer seg norsk i løpet av en treårsperiode. Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling.

 

22/2017 Vedtakssak: Innstilling til åpen stilling som førsteamanuensis (SKO 1011)

Vedtak:

Instituttstyret innstiller Francesca Jensenius og Maria Laura Sudulich til stilling som førsteamanuensis (SKO1011) ved Institutt for statsvitenskap. Dersom begge skulle takke nei til stillingen, går tilbudet videre til innstilte nummer tre. Det forutsettes at de i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger frem dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført. Det forutsettes at Sudulich lærer seg norsk i løpet av en treårsperiode. Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling.

 

 

Eventuelt

Det var ingen saker under "eventuelt"

 

   

 

Anne Julie Semb
instituttleder                                                                          Ida Weseth Bjøru
                                                                                             kontorsjef
 
Av Ida Weseth Bjøru
Publisert 11. sep. 2017 13:49 - Sist endret 11. sep. 2017 13:49