Referat fra instituttstyret 20 mai 1999

21. mai 1999

PROTOKOLL FRA STYREMøTE TORSDAG 20 MAI 1999


Møtet ble satt kl 9.15 i pauserommet (rom 1006) og hevet kl. 10.40

Til stede: Knut Heidar, Jon Hovi, Per Kristen Mydske, Bjørn Erik Rasch, Karin Dokken, Heidrun Hole, Ingar R. Bondhus, Jarle Trondal (for Mona Fixdal), Ingunn Solbakk, Peder Sunde

Fra administrasjonen: Reidunn T. Nielsen (ref)


39/99 Fullmakts- og orienteringssaker

Vedtak:
Tas til etterretning


40/99 Etter- og videreutdanning ved Institutt for statsvitenskap (diskusjonssak)


41/99 Strategi for nedkorting av overskudd på timeregnskapet (diskusjonssak)


42/99 Søknad om godskriving av seminarer på timeregnskapet fra O. Törnquist

Vedtak:
Styret gir Olle Törnquist en samlet uttelling på 40 timer for de to seminarene (høsten 1998 og våren 1999) om administrasjon og politiske institusjoner i utviklingsland . I tillegg gis ordinær uttelling for de hovedoppgaveskisser som er godtatt på disse.
Styret avslår søknaden om å få uttelling på timeregnskapet for dette seminaret for høsten 1999.


43/99 Søknad om godskriving av utvalgsarbeid fra R. Malnes

Vedtak:
Malnes søknad om å få godskrevet 100 timer på timeregnskapet for utvalgsledelse avslås.

Styret vil samtidig henstille til Kollegiet om å bidra med en kompensasjon til instituttet som gjør det mulig å ta Malnes søknad om godskrivning opp til ny vurdering.

Styret vil generelt henstille til Fakultetet og Kollegiet om å stille midler til rådighet for instituttet dersom de ønsker å engasjere instituttets medarbeidere i virksomhet som går på bekostning av deres undervisningsplikt.


44/99 Konsolidering av hjemmemaskinpark

Vedtak:
Hjemmemaskiner eid av instituttet: Disse fortsetter vi å drifte som før, og oppgraderer enkelte av dem slik som skissert i saksnotatet.

Maskiner kjøpt for prosjektmidler: Hvis disse skal driftes av instituttet, skal IT-ansvarlig ha det avgjørende ord i valg av maskintype og operativsystem. Disse maskinene vil da bli driftet på samme måte som hjemmemaskiner eid av instituttet, dvs. de får en standardinstallasjon av programvare, programmer og maskinvare utover dette er brukerens ansvar og kan fjernes av IT-ansvarlig hvis de kommer i konflikt med eksisterende oppsett.

Private maskiner: Disse er ikke instituttets ansvar, men vi kan låne ut CD-rom for installasjon av Officepakken. Brukeren får dog ingen brukerstøtte. I lisensavtalen fra Microsoft skal slik gå gjennom lokal IT-ansvarlig, i og med at maskinen er privat er det ikke instituttets oppgave å gi slik brukerstøtte.


45/99 Eventuelt

Bestyrer hadde fem orienteringssaker under eventuelt.




Knut Heidar
bestyrer
Reidunn T. Nielsen
kontorsjef




Frist for innsigelser: fredag 28.5.99
Publisert 21. juni 2006 16:21 - Sist endret 17. nov. 2010 01:46