Ledige stillinger som seminarleder

Har du et stort engasjement for statsvitenskapsfaget? Er du glad i å formidle? Brenner du for god undervisning? Søk jobb som seminarleder på Institutt for statsvitenskap!

Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Institutt for statsvitenskap søker faglig sterke masterstudenter til jobb som seminarleder høsten 2017.

Vi søker personer med et stort engasjement for faget, solide skriveferdigheter, god formidlingsevne, samt et ønske om å skape en god læringsarena for studentene.

Seminarleders oppgaver

Seminarleder skal

• organisere og lede seminarene.
  • godkjenne obligatoriske aktiviteter
  • rette og gi tilbakemelding på studentenes oppgaver/prøver
  • være et mellomledd mellom studenter og emneansvarlig
  • sørge for et godt læringsmiljø og en god arena for faglig diskusjon
  • delta på fellessamlinger for seminarledere
  • være med å evaluere seminaret

Kvalifikasjonskrav

• søker må kjenne relevante deler av pensum godt
  • søker må ha gode ferdigheter i oppgaveskriving
  • søker må ha gode karakterer
  • undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav

Emner med seminarundervisning

Vi trenger seminarledere til både innføringsemner og fordypningsemner. For en nærmere beskrivelse av seminarene, se emnesidene.

Innføringsemner

Fordypningsemner

I våre fordypningsemner gis det fem dobbelttimer seminarundervisning per seminargruppe. I seminarene skal studentene skrive og presentere en seminaroppgave. I tillegg skal de kommentere på andres oppgaver.

Masteremner

Ta kontakt hvis du har spørsmål om innholdet i emnene.

Lønn

• Lønnstrinn C35 (177,80,-) for studenter uten fullført mastergrad
  • Lønnstrinn C47 (209,9,-) for de med fullført mastergrad.

Det betales en time per enkelttime med undervisning (45 min). I tillegg betales det for 2,5 timer forberedelse per enkelttime.

Innhold i søknaden

Søknaden skal være kortfattet, og bør si noe om din motivasjon og egnethet for å være seminarleder.

I tillegg er det fint om du får med følgende:

• hvilke(t) emne(r) du ønsker å være seminarleder. Oppgi gjerne flere og i prioritert rekkefølge.
  • antall seminargrupper du ønsker
  • om det er noen tidspunkter du vet at du IKKE kan undervise
  • hvilke emner/designseminar eller andre faste undervisningsaktiviteter du allerede nå vet du skal følge til høsten

02.04.2016

Søknad og CV sendes til

eirin.kristiansen@stv.uio.no

• dersom du har bachelorgraden fra et annet lærested enn UiO må du enten komme innom med, eller sende en rett kopi av, vitnemålet til ekspedisjonen i 7 etg.

Har du spørsmål så ta kontakt med Eirin Kristiansen

Publisert 13. mars 2017 15:51 - Sist endret 30. mars 2017 10:22