Aktuelle saker

• washington-post-170x Carl Henrik Knutsen med blogginnlegg i The Washington Post 8. des. 2017 15:02

Carl Henrik Knutsen har, sammen med Magnus Rasmussen ved ISF, nylig publisert i Washington Posts prestisjetunge Monkey Cage blogg.

• Samarbeid for bedre utdanning 22. nov. 2017 14:49

Forrige uke inviterte vi oss ut til miljøer på UiO som lykkes godt med utvikling av undervisning og læringsmiljø. Invitasjonene lot ikke vente på seg, og fredag ettermiddag var vi på besøk hos Institutt for statsvitenskap. Det var en energisk og optimistisk slutt på arbeidsuka.

• Dagsorden og sakseierskap 13. nov. 2017 08:00

Hvilke saker var viktigst for velgerne ved stortingsvalget i 2017? Hvilke partier mener velgerne har best politikk på ulike saksområder? I dette notatet presenterer Johannes Bergh og Rune Karlsen de første resultatene fra den store Valgundersøkelsen 2017.

Les notatet her.

• roseth150 Disputas: Tom Røseth 18. des. 2017 10:15

Cand.Polit. Tom Røseth ved Institutt for statsvitenskap vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Russia’s response to China’s rise: Moscow’s partnership policies toward Beijing in the military domain, on energy and in the Arctic.