Aktuelle saker

• dahlum_bilde Disputas: Sirianne Dahlum 18. aug. 2017 10:15

Master i statsvitenskap Sirianne Dahlum ved Institutt for statsvitenskap vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. : Schooling for dissent? Education, autocratic regime instability and transitions to democracy.

• jihadi-culture Boklansering: Jihadi Culture: The Art and Social Practices of Militant Islamists 30. aug. 2017 14:15

Velkommen til lansering av boken Jihadi Culture: The Art and Social Practices of Militant Islamists redigert av Thomas Hegghammer. Boken ble utgitt på Cambridge University Press i juli 2017. Arrangementet er åpent for alle. Velkommen!

• feed_image ECPR General Conference 2017 6. sep. 2017 15:00

The Department of Political Science at the University of Oslo is hosting Europe's biggest gathering of political scientists this year!