Tidligere

Bilde av Tom Røseth
Tid og sted: 18. des. 2017 10:15 - 16:00, Stallen i Professorboligen

Cand.Polit. Tom Røseth ved Institutt for statsvitenskap vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Russia’s response to China’s rise: Moscow’s partnership policies toward Beijing in the military domain, on energy and in the Arctic.

Bilde av Alexander Vadala
Tid og sted: 12. okt. 2017 10:15 - 16:00, Gamle festsal, Domus Academica

M.A. Alexander Vadala ved institutt for statsvitenskap vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Pastoral Vulnerability in Ethiopia: The Case of the Afar.

Bilde av Jacob Aasland Ravndal
Tid og sted: 9. okt. 2017 10:15 - 16:00, Gamle festsal, Domus Academica

M. Phil. Jacob Aasland Ravndal ved institutt for statsvitenskap vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Right-Wing Terrorism and Violence in Western Europe: A Comparative Analysis.

Bilde av Sirianne Dahlum
Tid og sted: 18. aug. 2017 10:15 - 16:00, Gamle festsal, Domus Academica

Master i statsvitenskap Sirianne Dahlum ved Institutt for statsvitenskap vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. : Schooling for dissent? Education, autocratic regime instability and transitions to democracy.

Bilde av Christine Thokle Martens
Tid og sted: 14. juni 2017 10:15 - 16:00, Auditorium 6, Eilert Sundts hus

Cand.Polit. Christine Thokle Martens ved Velferdsforskningsinstituttet NOVA og Institutt for statsvitenskap vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Allocating responsibilities. Norwegian elder care between national ambitions and local autonomy.

Tid og sted: 10. mars 2017 10:15 - 16:00, Gamle festsal, Domus Academica

Master i statsvitenskap Silje Synnøve Lyder Hermansen ved Institutt for statsvitenskap vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. : Choosing Agents: Members of the European Parliament and their Political Organizations Seen through Report Allocation.