Høytidelig bachelorseremoni i Georg Sverdrups hus

Fredag 8.juni gjorde ISS stas på alle bachelorstudentene som har fullført sin grad i år. 67 studenter fra fire studieprogram fikk hver sin røde rose under den høytidelige bachelorseremonien i Georg Sverdrups hus.

Foto: unsplash

Hvert år avholder instituttet en høytidelig seremoni for alle studenter som fullfører sin bachelorgrad i inneværende år. I år var det over 67 påmeldte kandidater med følge som hadde funnet veien til Georg Sverdrups hus på Blindern.

Seremonien ble innledet med en tale av instituttleder Katrine Fangen, som ga gode råd om veien videre og nyttige råd om hva en samfunnsviter er og kan bidra med i samfunnet. Videre takket de fire programlederne sine respektive kull med kloke ord og lykkeønskninger, før tre studentrepresentanter holdt hver sin tale til medstudentene.

Til slutt ble det delt ut roser til alle kandidatene, før de ble fotografert og servert sprudlende i glasset og en liten apertif. Musikerne Cathy Donnelly og Marek Bienkunski bidro med musikalsk underholdning etter seremonien.

Uteksaminerte bachelorstudenter i utviklingsstudier. Foto: UiO
Uteksaminerte bachelorstudenter i samfunnsgeografi. Foto: UiO