Tre nye vitenskapelige ansatte ved ISS

ISS ønsker velkommen til Cathrine Holst, Michael Gentile og Lars Erik Kjekshus!

Catherine Holst

Cathrine Holst

Catherine Holst begynte i stillingen som førsteamanuensis i sosiologi nå i august. Hun har mange ulike interesser, men først og fremst er hun opptatt av hvilken rolle kunnskap og ekspertise spiller i politikken.

Andre interesser inkluderer feministisk teori, likestillingspolitikk, og sosial og politisk teori.

Hun gleder seg til å undervise mer og mener at undervisning har utviklet seg til et av ukens høydepunkter.

Michael Gentile

Prof. Gentile
Michael Gentile

Michael Gentile er samfunnsgeograf og er opptatt av byliv. Akkurat nå forsker han mye på Ukraina, og byliv i Sentral- og Øst-Europa.  Gjennom årene har han studert land fra Polen, Folkerepublikken Laos, Georgia, Kazakhstan, m. fl.

Andre akademiske interesser inkluderer geopolitikk, migrasjon og metodikkutvikling, spesielt når det gjelder undersøkelser.

Michael synes det er spennende å undervise. Han holder kurs i urban geografi og sosiale / geografiske metoder, men inviterer studenter til å stikke innom kontoret sitt for å prate om blant annet gentrifisering, segregering, geopolitiske skillelinjer, og intervjueffekter.

Lars Erik Kjekshus

Prof. Kjekshus
Lars Erik Kjekshus

Lars Erik Kjekshus startet i stillingen som førsteamanuensis og programleder for masterprogrammet organisasjon, ledelse og arbeidsliv (OLA) i august.

Han er statsviter i bunnen, men føler seg mest hjemme i organisasjonssosiologien og gjemmer seg bak at han leder et flerfakultært masterprogram med studenter fra flere samfunnsvitenskapelige og humanistiske fagdisipliner.

Han er opptatt av organisasjon og ledelse og forsker på fusjoner, organisasjonsdesign, organisasjonsendringer, teknologi, samhandling, sykefravær, profesjoner, lederidentitet og ledertilblivelse.

Publisert 28. okt. 2016 11:34 - Sist endret 28. okt. 2016 11:34