Tidligere

Tid og sted: 8. jan. 2016 10:30 - 13:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Cand.polit i sosialantropologi Gunhild Regland Farstad vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Nye fedre- nye forskjeller. Farskap i farsvennlige velferdsstater

Tid og sted: 1. des. 2015 10:30 - 13:00, Auditorium 4, Eilert Sundts hus

Cand.polit i sosiologi Kristin Buvik ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Everybody is drunk. Street-level alcohol policy in Oslo

Tid og sted: 30. nov. 2015 10:30 - 13:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Cand.polit i statsvitenskap Guri Tyldum vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

The social meanings of migration

Tid og sted: 25. nov. 2015 10:30 - 13:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Cand.polit i sosiologi May-Linda Magnussen ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Familieforsørgelse i menns hverdag

Tid og sted: 20. nov. 2015 10:30 - 13:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Cand.polit i samfunnsgeografi Kirsten Ulsrud ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Village-level solar power in practice: Transfer of socio-technical innovations between India and Kenya

Tid og sted: 23. okt. 2015 11:30 - 14:00, Auditorium 4, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Anne May Melsom ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Sickness absence in a gendered labour market

Tid og sted: 16. okt. 2015 15:30 - 18:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Are Skeie Hermansen ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Coming of Age, Getting Ahead? Assessing Socioeconomic Assimilation among Children of Immigrants in Norway

Tid og sted: 28. sep. 2015 10:30 - 13:30, Auditorium 4, Eilert Sundts hus

Cand. polit. i samfunnsgeografi Heidi Bergsli ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Urban Attractiveness and Competitive Policies in Oslo and Marseille. The waterfront as object of restructuring, culture-led redevelopment and negotiation processes

Tid og sted: 23. sep. 2015 10:30 - 13:30, Auditorium 4, Eilert Sundts hus

Cand. polit. i statsvitenskap Tove Irene Midtsundstad ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

IA som strategi for lengre yrkeskarrierer. En analyse av virksomhetenes seniorpolitikk og dens effekt på tidligpensjoneringen

Tid og sted: 26. juni 2015 10:30 - 13:30, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i samfunnsgeografi Anders Tønnesen ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Barriers and opportunities to car-use reduction. A study of land-use and transport policy in four Norwegian cities

Tid og sted: 20. mars 2015 10:30 - 13:30, Auditorium 1, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Nicolai Topstad Borgen ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

The economic returns to college quality in Norway