50 år med bokverket Det norske samfunn

Velkommen til lansering av 7. utgave av bokverket Det norske samfunn!

Omslag til bind 2 av Det norske samfunn

Foto: Gyldendal Akademisk ©

Gjennom et halvt århundre har dette forskningsbaserte verket vært sentralt i norsk samfunnsforskning og foreligger nå i 7. trykte utgave. Denne gang er både innhold og volum mer omfattende enn noen gang – tre bøker, 42 nedlastbare kapitler og om lag 1100 sider!

Forfatterne kommer ikke bare fra sosiologi, men også fra samfunnsgeografi, økonomi, statsvitenskap, historie, filosofi, medisin og biologi.

Det kaller på en markering!

16.00 Velkommen, ved redaktørene Ivar Frønes og Lise Kjølsrød

16.05 Ole Petter Ottersen, rektor ved Universitetet i Oslo, hilser anledningen

16.10 Ida Løge Hansteen, forlagsdirektør i Gyldendal Akademisk, hilser anledningen

16.15 Tore Slaatta, generalsekretær for Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening: Det norske samfunn som sakprosa