UTV-dagen

Utviklingsstudier ved UiO arrangerer i samarbeid med HiOA en UTV-dag 15. oktober. Vi retter søkelys mot karriereveier våre studenter har hatt etter endt bachelor, hvordan veiene ble til og hvilke råd innleggsholderne har til nåværende studenter. Videre blir det temaseminar med fokus på flyktningestrømmen, bistand og utvikling. Dagen avrundes med egen fest på U1!

PROGRAM FOR DAGEN

15.00 - 16.30     Arbeidslivspanel med 4 tidligere UTV-studenter fra UiO. Innleggsholdere : Ann-Therese Kildal , Sofia Tesfaghiorghis og Jørn Wichne Pedersen, siste innleggsholder annonseres siden.

Mingling med bevertning

17.00-18.00     Temaseminar/debatt: “Flyktningsstrømmen, bistand og utvikling”. Denne høsten har flyktningsstrømmen til Europa eksplodert. Vi ønsker i dette seminaret å sette søkelyset på noen av de mekanismene som er med på å gi flyktningsstrømmen den form og det omfang vi ser I dag. Hva skjer langs fluktrutene? Hvordan er samspillet mellom flyktninger og lokale aktører, og hva er resultatene av dette samspillet? Og hvordan kan nødhjelpsarbeid og utviklingssamarbeid støtte hverandre for å møte disse utfordringene? Innleggsholdere : Tove Sagmo (PRIO) og Morten Bøås (NUPI )

18:30     Fest på U1 i underetasjen på Eilert Sundts Hus

Meld deg på her