Tidligere

Tid og sted: 3. des. 2015 12:00 - 14:00, Eilert Sundts hus, auditorium 5

Christina Garsten, professor i sosial-antropologi ved Stockholms universitet publiserte i 2015 boken ” Makt utan mandat: de policyprofessionella i svensk politik”med Bo Rothstein, professor i statsvitenskap vid Göteborgs universitet och Stefan Svallfors, professor i sociologi ved Umeå universitet som medforfattere. I forbindelse med den 4.workshop om Comparative Analysis of Bureaucracy and Society (CABS) ved UiO holder hun følgende keynote:

“Backstage politics: Policy professionals in the interstices of politics and bureaucracy”

Tid og sted: 11. nov. 2015 09:15 - 10:00, auditorium 6, Eilert Sundts hus

Det arrangeres i høst fire prøveforelesninger i forbindelse med tilsetting i stilling som førsteamanuensis i sosiologi. Prøveforelesningene er åpne for alle, og instituttets ansatte, studenter og styrerepresentanter oppfordres til å møte opp.

Tid og sted: 23. okt. 2015 10:00 - 12:00, 221, Harriet Holter's house

Kathleen M. Blee is Distinguished Professor of Sociology and Associate Dean for Graduate Studies and Research, Department of Sociology, University of Pittsburgh, USA.

Kathleen Blee has studied racist groups and right-wing extremists in the United States for over 30 years.  Much of her research involves personal interviews and interactions with white supremacists who advocate violence and terrorism against the U.S. government and members of racial minorities.

Tid og sted: 21. okt. 2015 18:00 - 22:00, Nedjma, Litteraturhuset

Sosiologforeningen invitererer til en seminar med utgangspunkt i antologien Kultursosiologisk forskning. Håkon Larsen, Inger Furseth og Tore Rafoss vil alle ha innlegg på seminaret.

Mer informasjon finnes her

Tid og sted: 15. okt. 2015 15:00 - 18:30, abels ut sikt , 12 etg , nils henrik abels hus

Utviklingsstudier ved UiO arrangerer i samarbeid med HiOA en UTV-dag 15. oktober. Vi retter søkelys mot karriereveier våre studenter har hatt etter endt bachelor, hvordan veiene ble til og hvilke råd innleggsholderne har til nåværende studenter. Videre blir det temaseminar med fokus på flyktningestrømmen, bistand og utvikling. Dagen avrundes med egen fest på U1!

Tid og sted: 5. okt. 2015 09:15 - 10:00, auditorium 6, Eilert Sundts hus

Tid og sted: 22. sep. 2015 09:15 - 10:00, auditorium 6, Eilert Sundts hus

Tid og sted: 18. sep. 2015 09:15 - 10:00, auditorium 6, Eilert Sundts hus

Tid og sted: 8. apr. 2015 14:15 - 15:00, Pausearealet innerst i 1. etasje. Harriet Holters hus
Tid og sted: 26. feb. 2015 18:00, Litteraturehuset - Wergeland-salen

Bli med og feire lanseringen av sosiologen.no på Litteraturhuset – med storstilt faglig program og sosialt påfyll!

Se mer info om arrangementet på Facebook