Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• female_drugdealer_507 Kvinnelige dealere selger dop med suksess 16. juni 2017 10:15

De kvinnelige narkodealerne er i mindretall. Ifølge sosiolog Heidi Grundetjern får de selvtillit av å lykkes i en beintøff bransje, men utfordrer ikke mannsdominansen.

• asyl660 UDI bør åpne for mer tvil i saksbehandlingen 18. mai 2017 15:03

Ved å gi saksbehandlerne rom til å tvile kan UDI forbedre behandlingen av asylsøknader, skriver Tone Liodden i sin ferske doktoravhandling ved ISS.

Arrangementer

• vam660 Hvordan påvirker bemanningsbransjen norsk arbeidsliv og arbeidslivspolitikk? 26. juni 2017 08:45

Det skal handle om bemanningsbransjen, standardarbeidsforholdet, arbeidsmigrasjon og arbeidstakeres strategier når AFI inviterer til avslutningskonferanse for et stort forskningsprosjekt om temaet.

• evensen_250 Disputas Miriam Evensen 28. juni 2017 10:30

Master i sosiologi Miriam Evensen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Later Life Consequences of Adolescent Mental Health Problems

• portrettbilde-sna_250 Disputas: Synøve Nygaard Andersen 30. juni 2017 10:30

Master i sosiologi Synøve Nygaard Andersen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Revolving Doors? An Empirical Study of Recidivism in Norway