Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

Arrangementer

• karenfalck_660mbakgrunn CANCELLED: When Public Spaces are Also Private 23. nov. 2017 09:15

We are pleased to invite you to the next event of the Cities & Society seminar series: When Public Spaces are Also Private by Karen Franck from New Jersey Institute of Technology.

• demokrati_morogbarn660 Samfunn og demokrati - Institusjoner i endring 23. nov. 2017 18:00

Samfunnsdebatten forandrer karakter. Velgerne er i bevegelse og viktige samfunnsinstitusjoner er i endring. Betyr det at demokratiet også er i ferd med å omformes? UIO, ISF og FAFO inviterer til spennende debatt og innlegg på Litteraturhuset.

• helseth_250 Disputas: Hannah Helseth 24. nov. 2017 10:30

Master i sosiologi Hannah Helseth ved Senter for tverrfaglig kjønnsforskning og Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor).

Fornuft og følelser. Muslimers argumenter for kvinners rettigheter i medieoffentligheten fra 2000 til 2012