Schweigaardforelesningen 2017

Ida Wolden Bache, direktør i pengepolitikk (PPO) i Norges Bank, skal holde årets Schweigaardforelesning for samfunnsøkonomistudentene.

Ida Wolden Bache (foto privat)

Schweigaardforelesningen har en lang tradisjon ved Økonomisk institutt. Hensikten med forelesningen er å inspirere våre studenter ved semesterstart ved å invitere en tidligere student til å snakke om et tema tilknyttet sitt arbeid. Vedkommende deler også noen ord om hvordan man har benyttet de kunnskaper man har ervervet gjennom studiene, i karrieren.

I år skal Ida Wolden Bache, direktør for pengepolitikk (PPO) i Norges Bank, tale til våre studenter.

Tema for forelesningen er ikke fastsatt per dags dato (mer info kommer).

Arrangementet er åpent for alle.

Om Schweigaardforelesningen

Forelesningen er oppkalt etter A. M. Schweigaard fordi han kombinerte fag og praktisk virke på en eksemplarisk måte. På listen over tidligere foredragsholdere har vi blant annet hatt Kåre Willoch, Jens Stoltenberg, Eivind Reiten, Svein Gjedrem, Øystein Olsen, Stein Reegård, Rune Bjerke, Marianne Andreassen og Øystein Dørum.

Publisert 27. juni 2017 13:59 - Sist endret 27. juni 2017 14:06