Inger Skjelsbæk er utnevnt som Visiting Fellow ved London School of Econonmics' Center for Women, Peace and Security

Inger Skjelsbæk,  førsteamanuensis ved Institutt for psykologi og temaleder ved C-REX, er utnevnt som Visiting Fellow ved London School of Econonmics' Center for Women, Peace and Security

Inger Skjelsbæk. Foto: Lasse Moer/ UiO

Som Visiting Fellow ved London School of Econonmics' Center for Women, Peace and Security i perioden 2017 - 2019 vil Skjelsbæk ha flere korte opphold, delta på workshops, møter og holde gjesteforelesninger.

I tillegg gir dette en mulighet til å utvikle forskningssamarbeid knyttet til tematikken kjønn, fred og sikkerhetsspørsmål mellom LSE og C-REX.

Skjelsbæk er førsteamanuensis ved Institutt for psykologi, professor II ved PRIO, samt temaleder ved C-REX for temaet Forebygging og intervensjon.

Publisert 9. feb. 2017 09:28 - Sist endret 9. feb. 2017 09:28